EcoMoto 930×122

carrefour

Anunțul serii, de ultim moment, despre Carrefour Pitești! Se va întâmpla!

Anunțul serii, de ultim moment, despre Carrefour Pitești! Se va întâmpla!

Citiți și: Supernova te premiază! Cum poți câștiga premii inedite

Supernova Group și Carrefour România continuă colaborarea și în Pitești.

Acordul prevede un contract de cooperare pe termen lung. Dar și renovarea hipermarketului.

Citiți și: Se întâmplă la Supernova, mâine! Anunțul serii!

Colaborarea dintre Supernova Group și Carrefour va continua și în alte orașe din țară.

,,Strânsa colaborare pe care o avem cu Carrefour România se traduce prin responsabilitatea de a oferi un mediu de cumpărături mai confortabil și mai interesant pentru clienții noștri.

În 2024  suntem pregătiți să ducem procesul amplu de rebranding pe care ni l-am asumat în 2022 la nivelul următor.

Vom continua să modernizăm infrastructura celorlalte 6 hipermarketuri Carrefour din portofoliul Supernova și, totodată, ne vom îndrepta atenția spre extinderea ofertei comerciale în centrele Supernova, prin prezentarea unor noi branduri cu renume internațional.

Anunțul serii, de ultim moment, despre Carrefour Pitești! Se va întâmpla!

În plus, ne dorim să promovăm un sentiment de apartenență prin evenimente și activități de agrement, astfel încât locuitorii orașelor unde Supernova este prezent să simtă că fac parte dintr-o comunitate.

Consider că împreună cu Carrefour vom construi nu doar spații de retail, ci și experiențe comune”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group, conform retail-fmcg.ro.

Supernova Pitești oferă o experiență inedită de cumpărături pe o suprafață de  aproximativ 53.000 de metri pătrați.

Include o gamă largă de branduri internaționale precum Sinsay, Cropp, House, Reserved, Takko, Pepco, Deichmann, Decathlon, C&A, Half Price, Mobexpert, H&M, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Intersport, LC Waikiki, CCC, Colin’s, New Yorker, Noriel, Sephora, precum și o zonă nouă de food court.

Mai multe informații, AICI. 

Sursă foto: retail-fmcg.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Mezo spune:

    Frumoasa initiativa! Felicitari Supernova Group si Carrefour pentru colaborarea pe termen lung si pentru rebranding-ul planificat pentru 2024. Este o veste excelenta pentru locuitorii din Pitesti si din alte orase unde se va intampla extinderea ofertei comerciale. Cred ca este important sa oferim clientilor nostri nu doar produse de calitate, ci si o experienta de cumparaturi placuta si agreabila. Sunt curios sa vad cum arata noul hipermarket si ma bucur ca zona de food court va fi extinsa. O initiativa frumoasa care va aduce beneficii atat pentru clienti, cat si pentru comunitate. Abia astept sa vad rezultatele colaborarii voastre! Succes in continuare!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90