EcoMoto 930×122

deviere traseu

Anunțul zilei de la Publitrans! Rută importantă deviată! Atenție, piteșteni

Anunțul zilei de la Publitrans! Rută importantă deviată! Atenție, piteșteni

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

În cursul zilei de mâine se vor efectua lucrări de reabilitare a străzii Basarabiei din Pitești, iar circulația va fi închisă.

Mai multe detalii, AICI. – Pitești. Drum intens circulat, închis! – 

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Din acest motiv, tot mâine, începând cu ora 09, liniile de autobuz 2B și 3B se vor devia de la traseul astfel:

Anunțul zilei de la Publitrans! Rută importantă deviată! Atenție, piteșteni

,,Ca urmare a lucrărilor de reabilitare a carosabilului pe strada Basarabiei, Publitrans 2000 S.A. anunţă publicul călător că în ziua de 04.10.2023 începând cu orele 09.00, circulația autobuzelor liniilor de transport public de persoane 2B și 3B, pe sensul de deplasare Arpechim-Trivale și Arpechim -Războieni, va fi deviată pe traseul Bulevardul Republicii – strada Gh. Doja.”, se arată în comunicat.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Zinca spune:

    Bună ziua! Bine ar fi, ca după această reabilitare, să circule mai des autobuzele 2B , 3B dimineața, cam așa, cum circulă 13B, unul (plin), după altul (gol) până în ora 08,00 cel puțin! Sunt elevi, pe care i-am auzit spunând, că ar trebui să fie un autobuz special pentru ei! Pe ruta Trivale -Arpechim , autobuzul 2B vine rar și plin, să treacă din 5 în 5 minute până în ora 08,00 , iar pe, perioada vacanței să nu se mai scoată din ele, mai sunt și salariați care au serviciu în direcția Arpechimului, dacă nu știați!!! Mulțumesc!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90