EcoMoto 930×122

marcel ciolacu

Anunțul zilei: Pensiile vor fi majorate

Anunțul zilei: Pensiile vor fi majorate

Citiți și: Anunțul momentului! Venituri cu 80% mai mari pentru aceste persoane

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, reafirmă că, în opinia sa, procentul cu care vor fi majorate pensiile trebuie să fie unul care să pornească de la 10 puncte.

Ciolacu avansează ideea implementării unui sistem prin care pensionarii cu venituri mici să primească ajutoare suplimentare, în condițiile în care majorarea pensiilor se face pentru toate pensiile, și pentru cele mari.

Citiți și: Video. Marcel Ciolacu, declarații de ultim moment la Uzina Dacia Mioveni

Am spus, nu e prima oară, trebuie să plecăm de la 10% categoric.

Când mărim pensiile, mărim la toată lumea, și cei care au pensii mai mici, și cei care au pensii mai mari.

Părerea mea e că trebuie găsită calea… cum am găsit când am intrat la guvernare acel program pe care le-am lucrat împreună cu doamna Olguța Vasilescu, în care la anumite zone, la peste trei milioane şi jumătate de pensionari am venit şi cu acele ajutoare pe o perioadă, mai ales perioada de iarnă, şi se vede cât de bine au venit”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, la Craiova, răspunzând unei întrebări.

Luni seară, el afirma că ”este inuman să vorbim de o decizie de a avea sub 10% o mărire a pensiilor”.

El dădea asigurări că pensiile vor fi majorate de anul următor, subliniind că o decizie în acest sens a fost luată şi de către liderul PSD şi de către liderul PNL.

Nu știu ce deranj a fost că am venit cu anumite soluții la început de sesiune parlamentară, cu o viziune pe anul viitor, pe urmă să urmeze să fie discutate și normal, să fie sustenabil.

Am zis: dom-le haideți să venim din noiembrie – ar fi o premieră în cei 30 de ani de la Revoluție să venim cu legea bugetului în noiembrie, să avem timp să o dezbatem, cea mai importantă lege care este votată în Parlament.

Din punctul meu de vedere și al colegilor mei, celor care am făcut impactul bugetar, repet, am părerea că va fi o creștere economică mai mare, ne încadrăm, este inuman să vorbim de o decizie de a avea sub 10% o mărire a pensiilor”, declara Marcel Ciolacu, luni seară.

Sursă: romaniatv.net

Foto: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • FLOREA spune:

    Trebuie să le măriți cu minim 16% rata inflației ,deși scumpirile sunt mult mai mari ,și de ce nu puteți să nu le măriți la cei cu pensiile speciale și foarte mari asta nu înțeleg,se opune CCR ca de obicei ,acești magistrați sug sângele poporului cu salariile lor foarte mari și pensiile speciale nesimțite ,ei fac legile în țara asta cum vor …degeaba există premier și președinte de țară….

  • M. Viorel spune:

    A început campania de abureli de 2 ani promiteți sunteți niște mincinoși!!!

  • stefanteclici spune:

    Atenție la rata inflației, de aici trebuie pornit plus „ceva”.☝️

  • stefanteclici spune:

    Vă rog publicați!

  • Mihai Teofina spune:

    Sunteți niște mincinoși,niște incompetenți care ati adus țara in haos,in saracie si mizerie!De 32 de ani toți care ajung la putere nu dac decit sa fure,sa isi dea legi pentru propriul interes!Rușine!Am muncit pentru țara asta,ca sa traim bătrineți triste!

  • Topciu Elena spune:

    Am muncit 32de ani și am o pensie de 1065 de lei,si asta a ajuns așa după toate indexarile facute am ieșit în2010 cu o pensie de 490 de lei ,imi spune cineva cîți ani trebuie sa muncești să ai o pensie decentă!!!!!Stie cineva cum traiesc eu cu această pensie după 32de ani de muncă?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90