930×122 CAPRA 5

jimmy key

Apare un nou lanț de magazine!

Apare un nou lanț de magazine!

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Compania Jimmy Key din Turcia, cu o experienţă de peste 30 de ani în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei, va deschide primul magazin din România în cadrul centrului comercial ParkLake Shopping Center din Bucureşti, dezvoltat de Sonae Sierra, anunță site-ul de știri de afaceri businessmagazin.ro.

Retailerul a închiriat un spaţiu în cadrul proiectului printr-o tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox şi a planificat lansarea magazinului în prima jumatate a lunii august.

Citiți și: Flăcări până la cer! Incendiu violent la un magazin din Pitești

România este a patra destinaţie pentru brandul Jimmy Key, compania fiind majoritar prezentă în Turcia, cu 60 de magazine independente.

Apare un nou lanț de magazine!

În următorii cinci ani, Jimmy Key plănuieşte să deschidă peste zece magazine în România, conform strategiei sale globale.

Brandul Jimmy Key este prezent cu magazine în Turcia, Cipru, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite şi Arabia Saudită.

Detalii, AICI

Foto: Descriptiv (Sursa: businessmagazin.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3