EcoMoto 930×122

incendiu

Arde un restaurant vestit din Argeș!

Update, ora 16:05, ISU Argeș transmite: 

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

„Incendiul s-a manifestat la nivelul podului fiind afectate acoperișul și planșeul pe o suprafață totală de aproximativ 250 mp.

 

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Exista pericol de propagare la întreaga construcție însă intervenția operativă a personalului de la locul de muncă și a pompierilor a făcut ca flăcările să fie oprite din dezvoltare.

 

Nu au fost victime ale evenimentului, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, la nivelul instalației electrice.”

 

Update, ora 14:30, ISU Argeș transmite:

„Din primele informații nu sunt victime, se lucrează pentru decopertarea acoperișului și localizarea și lichidarea incendiului.”

Știrea inițială, ora 14:16

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit în municipiului Câmpulung, pe strada Petre Zamfirescu.

Potrivit primelor informații, arde acoperișul restaurantului Ciobănașu.

Incendiu este unul extrem de violent.

La fața locului intervin pompierii cu 5 autospeciale pentru stingerea incendiilor, doua autoscări și un echipaj SMURD.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90