pizzeria sapori  930 122

incendiu

Argeș. A ars tot!

Argeș. A ars tot!

Citiți și: Dramă în cartierul Craiovei din Pitești

Pompierii intervin prompt pentru a stinge un incendiu în localitatea Băiculești, satul Zigoneni – din județul Argeș.

În apropierea miezului nopții, echipa de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș a fost alertată pentru a interveni într-un incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Băiculești, parte a comunei Zigoneni.

Citiți și: Argeș: A ars pământul ca o torță! Pompierii, intervenție contracronometru

Confruntându-se cu flăcările ce amenințau să se răspândească la o locuință vecină, pompierii s-au deplasat la fața locului cu promptitudine.

Echipa fiind dotată cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Situația era critică, cu focul manifestându-se într-o magazie, un garaj și un adăpost pentru păsări, având o suprafață totală de aproximativ 100 mp.

În plus, exista riscul iminent de propagare a incendiului la o casă din proximitate.

În timp ce flăcările amenințau să devină incontrolabile, echipa de intervenție a reușit să evacueze în siguranță trei butelii de gaz din interiorul construcțiilor afectate.

Cu eforturile concertate ale pompierilor, incendiul a fost stins în aproximativ o oră de la sosirea echipei de intervenție.

În urma analizelor preliminare, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost identificată ca fiind de natură electrică, pornind de la un cablu defect, neizolat corespunzător sau cu izolație deteriorată.

Foto: descriptiv

Argeș. A ars tot!

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3