930 x122 grota rece

incendiu

Argeș. A ars tot!

Argeș. A ars tot!

Citiți și: S-a dat alarma! Urgență la un depozit din Argeș: Intervin pompierii

Pompierii intervin prompt pentru a stinge un incendiu în localitatea Băiculești, satul Zigoneni – din județul Argeș.

În apropierea miezului nopții, echipa de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș a fost alertată pentru a interveni într-un incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Băiculești, parte a comunei Zigoneni.

Citiți și: Argeș. Bărbat resuscitat după ce a intrat cu mașina în gard

Confruntându-se cu flăcările ce amenințau să se răspândească la o locuință vecină, pompierii s-au deplasat la fața locului cu promptitudine.

Echipa fiind dotată cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Situația era critică, cu focul manifestându-se într-o magazie, un garaj și un adăpost pentru păsări, având o suprafață totală de aproximativ 100 mp.

În plus, exista riscul iminent de propagare a incendiului la o casă din proximitate.

În timp ce flăcările amenințau să devină incontrolabile, echipa de intervenție a reușit să evacueze în siguranță trei butelii de gaz din interiorul construcțiilor afectate.

Cu eforturile concertate ale pompierilor, incendiul a fost stins în aproximativ o oră de la sosirea echipei de intervenție.

În urma analizelor preliminare, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost identificată ca fiind de natură electrică, pornind de la un cablu defect, neizolat corespunzător sau cu izolație deteriorată.

Foto: descriptiv

Argeș. A ars tot!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3