930×122 CAPRA 5

furt

Argeș. A crezut că a dat lovitura! A „găsit” o „comoară” și a fugit cu ea

Argeș. A crezut că a dat lovitura! A „găsit” o „comoară” și a fugit cu ea

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Un tânăr de 27 de ani, din județul Teleorman a crezut că a dat norocul peste el!

Ieri, în timp ce se afla în localitatea Lunca Corbului, pe lângă o parcare, bărbatului i-au picat ochii pe o servietă aflată într-o mașină parcată.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Făcându-și, probabil, scenarii de film, tânărul a sustras servieta pasibilă de a conține bani, din autoturism și a plecat cu ea.

Ulterior, polițiștii l-au identificat pe bărbat și l-au condus la sediul poliției, pentru audieri.

Tânărul a fost arestat preventiv, pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezent în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, pentru luarea măsurilor ce se impun.

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

Argeș. A crezut că a dat lovitura! A „găsit” o „comoară” și a fugit cu ea

,,În ziua de 05 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat  și au reținut un bărbat, de 27 de ani, din județul Teleorman.

Citiți și: Argeș. Este gratuit! Astăzi s-a anunțat

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 07 iunie 2021, bărbatul ar fi sustras o servietă dintr-un autoturism, parcat în localitatea Lunca Corbului, faptă înregistrată, inițial, cu autor necunoscut.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat bărbatul bănuit de săvârșirea faptei și a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Ulterior, după administrarea probatoriului, acesta a  fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează autoritățile.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3