EcoMoto 930×122

anm

Argeș. A fost dezastru! Ploaia a făcut prăpăd

Update 3: Argeș. A fost dezastru! Ploaia a făcut prăpăd

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Urmare a precipitațiilor abundente căzute pe raza județului nostru, pompierii au intervenit pentru înlăturarea efectelor negative, după cum urmează:

– beci inundat în localitatea Albeștii de Muscel;

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

– s-a acționat alături de personal și utilaje de la SDN și UAT Aferu, pentru reluarea circulației pe DN7C, care a fost blocată în două zone de aluviuni.

Echipajul SMURD ajuns la fața locului a acordat primul ajutor calificat unei persoane de pe o motocicletă, care a fost rănită ușor în zona piciorului stâng, nefiind nevoie de transport ulterior la spital;

– extragerea apei din subsolurile și demisolurile clădirilor din municipiul Pitești străzile Depozitelor, Câmpului, aleea Mihail Mihăileanu, Calea Câmpulung, Făget, cpt. Cuțui, Negru Vodă și Piața Vasile Milea;

– degajarea unui copac căzut pe un autoturism, pe strada Pescarilor din municipiul Pitești;

degajarea unor crengi care sunt în pericol să cadă pe acoperișul unei case din comuna Ungheni.

Pentru asigurarea intervenției în municipiul Pitești, s-a luat măsura suplimentării forțelor cu autospeciale și motopompe de la Detașamentele de Pompieri Bradu, Curtea de Argeș, Câmpulung și Mioveni.

Update 2: În Pitești este DEZASTRU! Așa ceva nu a existat vreodată! Imaginile care spun TOT!

Și strada Crinului a fost inundată:

 

În Trivale, pe Aleea Voinicilor, crengile unui copac au fost doborâte de vijelie:

De la geamul unui apartament a zburat plasa de țânțari:

Update 1:

 

Ploaia deja a început să facă probleme în Pitești.

 

Sunt averse, iar străzile din oraș deja au fost afectate.

 

În Găvana și nu numai, șoferii fac cu greu față traficului. Ceva mai bine se descurcă cei care au atelaje:

 

Și în zona străzii Sfânta Vineri din oraș au fost probleme:

 

Știrea inițială: Potop în Pitești și alte localități! ANM a emis un nou cod. Video

De la ora 16 și până la 17, localitățile: Pitești, Mioveni, Ștefănești, Călinești, Bascov, Bradu, Mărăcineni, Budeasa și Căteasca sunt sub avertizare cod portocaliu de tip nowcasting.

Se vor semnala: averse torențiale de peste 35 l/mp, descărcări electrice, vijelie, grindină.

Deja, în Pitești, plouă torențial, cu grindină.

 

De altfel, autoritățile argeșene au emis și o avertizare Ro-Alert:

Eco moto 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Tache spune:

    nu le e rusine? ce ro-alert? au trimis dupa ce a trecut nenorocirea, dorm in papuci, bani aruncati aiurea cu sistemul ala de 2 bani

  • Anonim spune:

    Hai, dati-o naibii de treaba, cum adica „n-a mai existat vreodata”? La fiecare ploaie torentiala zonele pe care le-ati filmat si multe altele sunt la fel (Calea Bucuresti de la Ramada in sus, zona giratoriului dinainte de Spitalul militar, langa sediul politiei capacele canalizarii efectiv au explodat si tasneau din ele arteziene blocand tot traficul, soferii riscand sa cada cu masinile in canalul deschis, zeci de numere de inamtriculare pierdute pe drum din cauza apei care ajunge la nivelul de sus al rotilor, nenumarate masini pe carosabil in pana de motor din cauza apei care a inundat caroseriile etc, etc). Ia sunati-l pe „edil” (parca asa il alintati mereu) si intrebati-l daca nu cumva banii pe care Apa Canal ii baga in FC Arges, fara sa fi intrebat pe niciun pitestean, erau mai utili sa redimensioneze canalizarile aste ramase cum le-au facut comunistii aia pe vremea lui Ceausescu. Aaaaa, si dati-i si o veste proasta care o sa-l doara tare (ca de canalizari nu-l doare decat cel mult in cot), panselutele lui de pe pod au fost distruse de grindina de azi.

  • Anoni. spune:

    La fiecare ploie torentiala este asa. Primarul stie sa puna doar semafoare si sa faca sensuri unice………. In Gavana la fiecare ploaie apa iese din canale ca fantanile arteziene…….sa mai.puna cateva semfoare si la canale decat sa se ocupe de canalizare.
    …….

  • Apa de ploaie spune:

    Mde, mai greu cu un proiect de amploare CANALIZAREA.
    HAI CU STADIONUL ca vin mai mulți votanți. Asta-i obiectivul „alesilor”

  • sorin spune:

    Asa este.Canalizarea nu face fata niciodata. In zona Nord la C7 e dezastru mereu.Se fac sesizari degeaba.Am sunat la Apa Canal nu mai raspund la telefon dupa ora 16. Trafic blocat intodeauna si semafoare atat avem.

  • Cucu spune:

    Dezastru? O ploicica de o oră? Probabil nu ați trăit inundatiile din vara anului 1970, când a plouat 2 luni zi și noapte pe tot teritoriul țării. Ăla dezastru!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3