930 x122 grota rece

accident

Argeș. A intrat cu mașina într-un cap de pod. Un copil a ajuns la spital

Update, ora 13:31, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinți, care se deplasa pe DN 65, pe raza localității Lunca Corbului, din direcția Slatina spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pătruns pe sensul opus de deplasare, de unde a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un cap de pod din stânga direcției de mers.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

În urma accidentului au suferit leziuni toți cei trei ocupanți, respectiv conducătorul auto, de 21 de ani, precum și a celorlalți doi ocupanți, respectiv bărbat de 22 de ani, și minor de 14 ani, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”

Update: Argeș. A intrat cu mașina într-un cap de pod. Un copil a ajuns la spital

În urma accidentului, două persoane au fost găsite blocate în interiorul autoturismului, iar pompierii au efectuat manevre pentru extragerea acestora și predarea către personalul medical sosit la fața locului.

Este vorba despre 2 bărbați care au suferit mai multe traumatisme și au fost preluate de către două echipaje SAJ.

Cea de a treia persoană, un băiat în vârstă de 14 ani, a fost găsită neîncarcerată și a fost preluată conștientă de către paramedicii SMURD și prezenta leziuni la mâna și piciorul stângi și la față. Toate victimele au fost transportate la spitale.

Știrea inițială – Accidentele grave se țin lanț: Persoane încarcerate în Argeș!

Un grav eveniment rutier a avut loc cu puțin timp în urmă pe DN65 Pitești – Slatina, pe raza localității argeșene Lunca Corbului.

Un autoturism a intrat într-un cap de pod, precizează Poliția Argeș.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, trei persoane ar fi rămas blocate în interiorul unui autoturism.

La fața locului acționează pompierii pentru descarcerarea și asigurarea măsurilor de prevenire ale incendiilor, precum și pentru a asigura asistența medicală alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

Vă amintim că tot în această dimineață un eveniment rutier grav a avut loc pe Autostrada Pitești-București. AICI amănunte: Accident deosebit de grav pe Autostradă! Un om este între viață și moarte!

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • dorel spune:

    avem si drumuri in arges……. mai ales pitesti mioveni
    numa’ capete patrate

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90