Donaris 930 x 122

accident arges

Argeș. A murit la doar 36 de ani, strivit de un mastodont!

Update, 20 decembrie, ora, ora 09.03, IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, în această seară!

„În seara zilei de 19 decembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, de către o femeie, despre faptul că, pe un drum forestier din localitatea Berevoești, a observat o autoutilitară răsturnată într-o râpă, iar un bărbat este încarcerat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, întrucât bărbatul se afla în stare de inconștiență.

Citiți și: Accident în Argeș. Un Volkswagen a fost făcut praf

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut succes, fiind declarat decesul.

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii de investigații criminale, s-a stabilit că, un bărbat de 35 de ani, din Berevoești, care conducea o autoutilitară, încărcată cu lemne, pe un drum forestier din Berevoești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-o râpă, unde a lovit un copac.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.”

Update, 20 decembrie, ora 07.53

Din păcate, șoferul camionului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat. Avea aproximativ 36 ani.

Știrea inițială, 19 decembrie, ora 23.35 – Argeș. Accident deosebit de grav! Un camion cu lemne s-a răsturnat, șoferul este resuscitat

În această seară, în urmă cu puțin timp, a avut loc un accident grav în localitatea Berevoești din județul Argeș.

Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat, șoferul fiind prins sub mastodont. Din primele informații de la fața locului, medicii încearcă să salveze conducătorul auto, resuscitându-l!

Foto: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3