SMART KIDS 930X122

amenințări cu moartea

Argeș: A sunat la 112 și a amenințat că își va omorî soția și copiii

Un bărbat de 47 de ani, din Stolnici, a fost reținut de polițiști după ce a sunat la 112 și a amenințat că își va omorî soția, de care era despărțit, cât și pe cei doi copii.

Citiți și: Pitești: Femeie ușoară tâlhărită de propriul client

Femeia a fost identificată de polițiști. Ulterior aceasta a făcut plângere și s-a emis totodată un ordin de protecție față de bărbat.

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Împreună cu fiul său minor, și-a snopit în bătaie vecinul și i-a distrus mașina

„În ziua de 18 mai a.c., în jurul orei 10:30, un bărbat de 47 de ani, din Stolnici, a apelat la Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, adresând amenințări cu moartea față de soție și cei doi copii, acesta fiind despărțit în fapt de femeia în cauză.

Ca urmare a sesizării, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului l-au identificat pe apelant, care a susținut în continuare aceleași aspecte cu ocazia verificărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, conform art. 206 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

Persoana vătămată a fost identificată, cu ajutorul polițiștilor piteșteni, iar cu ocazia audierii, aceasta a formulat plângere prealabilă.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, în urma parcurgerii procedurii de evaluare a riscului, a fost emis ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză, prin care s-a dispus măsura păstrării unei distanțe de 50 m față de soție și copii.”

Foto principal: descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90