930×122 CAPRA 5

articole contrafăcute

Argeș. A vrut să se îmbogățească, dar nu i-a ieșit ,,pasența”

Argeș. A vrut să se îmbogățească, dar nu i-a ieșit ,,pasența”

Citiți și: Spargere într-o casă din Argeș! Planul unui puștan a uimit polițiștii

Unui bărbat din Ștefănești i-a venit ideea de a comercializa încălțăminte contrafăcută, la preț de produse originale, de firmă.

Prejudiciul cauzat de comerciant se ridică la 1.600 de euro:

Citiți și: Argeș. Trimis în judecată după o afacere de milioane cu mașini

,,Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de <punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare>, prev. de art. 102 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998.

Argeș. A vrut să se îmbogățească, dar nu i-a ieșit ,,pasența”

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 28 septembrie a.c., în urma unui control efectuat punctul de lucru al societății administrate de un bărbat de 49 de ani, din Ștefănești, au fost identificate mai multe articole de încălțăminte, care erau expuse spre comercializare, și care, în urma cercetărilor, s-a stabilit că sunt produse contrafăcute.

Pe parcursul cercetărilor, prejudiciul, în valoare de 1.600 de euro, a fost recuperat în totalitate.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90