EcoMoto 930×122

accident

Argeș. Accident cu un TIR și o autoutilitară! Trei tineri au ajuns la spital

Update 3: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Polonia, care conducea un ansamblu rutier (cap tractor și semiremorcă), pe DN 7, pe raza localității Morărești, având direcția de deplasare Pitești spre Rm. Vâlcea, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în curbă la dreapta, în condiții de carosabil umed, ar fi pătruns pe contrasens cu semiremorca, ce a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sensul opus de către un bărbat de 28 de ani, județul Bistrița Năsăud.

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

În urma coliziunii au suferit leziuni conducătorul autoutilitarei, precum și pasagerii, respectiv un tânăr de 19 ani, precum și un tânăr de 20 de ani, toți din comuna Zagra, județul Bistrița Năsăud.

Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, precizează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Update 2: La fața locului au fost identificate trei victime – bărbați, care aveau nevoie de îngrijiri medicale.

Acestea au fost preluate și monitorizate de către un echipaj SAJ Vâlcea care se afla în zonă. Nu au mai fost victime încarcerate la sosirea echipajelor de pompieri.

În aceste momente, se asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor de către pompieri de la Punctul de Lucru Tigveni.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a preluat două victime. Una dintre acestea a suferit răni ușoare, iar cealaltă prezintă leziuni în zonă toracelui.

Cea de a treia victimă a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș sosit în sprijinul echipajului SMURD.

Toți pacienții sunt conștienți și sunt transportați la spital.

Update 1: Argeș. Accident cu un TIR și o autoutilitară! Traficul este blocat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7, kilometrul 150, localitatea Morărești, județul Argeș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion și o autoutilitară.

În urma impactului au rezultat 3 victime, evaluate medical. Circulația rutieră este blocat pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate pe direcția Pitești – Râmnicu Vâlcea.

Se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute.

Știrea inițială: Argeș. Accident deosebit de grav! Descarcerarea, la fața locului

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Morărești.

Un autoturism a ieșit în afara părții carosabile.

„Pompierii se deplasează cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă”, transmite ISU Argeș.

O victimă ar fi prinsă în interiorul vehiculului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90