930×122 CAPRA 5

Argeș. Accident FATAL! Nu s-a mai putut face nimic!

Argeș. Accident FATAL! Nu s-a mai putut face nimic!

Update 3. Poliția Argeș a prezentat în urmă cu puțin timp “filmul” tragicului accident de la Godeni:

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat, de 52 de ani, din Berevoești, care conducea un autoturism, pe DN 73C, pe raza localității Godeni, din direcția Câmpulung către Curtea de Argeș, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 41 de ani, din Curtea de Argeș.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un al treilea autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 77 de ani, din Corbi.

Cel de-al treilea autoturism a fost proiectat în glisiera metalică de protecție, glisieră ce l-a rănit pe conducătorul vehiculului, care a intrat în stop cardio-respirator.

Echipajele medicale, sosite la fața locului, au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul, de 77 de ani, fiind declarat decedat.

Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update 2. ISU Argeș anunță că victima încarcerată a decedat, din păcate:

”Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul.

A fost vorba despre o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 78 de ani.”.

Update. Isu Argeș transmite:

„Este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, unul dintre acestea intrând într-o glisieră.

În urma producerii evenimentului a rezultat o victimă încarcerată, care la sosirea echipajelor de intervenție se afla în stop cardio respirator, fiind extrasă din autoturism de către pompieri.”

 

Încă un accident rutier grav s-a produs în Argeș în urmă cu puțină vreme!

Este vorba despre un accident rutier produs în Godeni, în care, din primele informații, ar fi implicate trei autoturisme.

Conform primelor informații, o persoană ar fi încarcerată.

Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stins incendii, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alăturai de trei echipaje ale SAJ.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3