New Profesional Consult 930 x 122

accident arges

Argeș. Accident între un camion și o mașină!

Update, 31 ianuarie, ora 08.20, IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Grav accident în Argeș! Un tânăr de 20 de ani s-a lovit la cap!

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 50 de ani, din județul Cluj, care conducea o autoutilitară, cu semiremorcă, pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 42 de ani, din județul Arad.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului, care a fost transportat la spital.

Citiți și: Argeș. Ultima oră! Accident deosebit de grav!

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Update. 30 ianuarie, Ora 22.25: ISU Argeș transmite:

„A fost vorba despre un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un cap tractor cu remorcă.

În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 42 de ani, șoferul microbuzului, care a suferit un traumatism lombar.

Victima a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj al SAJ care se întorcea de la un alt caz, ulterior fiind predată echipajului SMURD care o transportă la spital.

La locul solicitării, pompierii asigură măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.”

Știrea inițială, ora 21.52

Accident rutier produs pe raza comunei Bascov, pe DN 7, în care sunt implicate un autoturism și un camion.

Intervin pompierii de Detasamentul Pitești cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3