NOR CURIER 930X122

accident

ARGEȘ: ACCIDENT MORTAL

Argeș: Accident mortal. Un accident de circulație a avut loc în această seară, în jurul orei 21:30, pe drumul județean 504, în comuna argeșeană Buzoești, la ieșirea către comuna Recea.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

În accident a fost implicat un singur autovehicul (o autoutilitară). În urma accidentului, un tânăr (Robert Dumitru, în vârstă de 24 de ani, din comuna argeșeană Izvoru), pasager în mașină, a murit, transmite Poliția Argeș.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș precizează că la fața locului au intervenit echipaje cu două ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă și de prim ajutor calificat din Pitești și Costești.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

ISU Argeș informează că tânărul de 24 de ani se afla în stop cardio-respirator în momentul sosirii echipajelor SMURD. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, adaugă sursa citată, care mai precizează că șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs după ce șoferul (de 21 de ani, tot din comuna Izvoru) ar fi pierdut controlul asupra dubiței pe care o conducea. Mașina ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat într-un șanț.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și va stabili cauza accidentului. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3