930 x122 grota rece

auchan

Argeș! Alertă alimentară la Auchan și Carrefour. Produs preferat de copii, retras

Argeș! Alertă alimentară la Auchan și Carrefour. Produs preferat de copii, retras

Citiți și: Alertă alimentară la Auchan (și) în Pitești! Nu consumați așa ceva!

Nestle România retrage si recheamă din piață o cantitate limitată din produsul KitKat Pops Peanut Corn 110g cu care nu prezintă eticheta în limba romana.

Motivul retragerii: lipsa etichetei în limba română în condițiile în care produsul conține alergeni (pasta de arahide)

Citiți și: Ce se va întâmpla la Auchan nici nu visați!

Produsul este sigur pentru consum, cu excepția persoanelor alergice la arahide.

Este necesara prezentarea bonului fiscal.    Este afectat doar produsul avand detaliile de mai jos:

Argeș! Alertă alimentară la Auchan și Carrefour. Produs preferat de copii, retras

Persoanele care au achizitionat produsul îl pot returna la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea acestuia, informează ANSVSA.

Pe de altă parte, societatea OCEAN FISH S.RL. a inițiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare a evidentierii prezentei Listeria monocytogenes.

Produsul este comercializat și în Carrefour.

„Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum.

Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni. Pentru informații suplimentare, puteți contacta Carrefour România S.A”, mai transmite sursa citată anterior.

Foto principal: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90