EcoMoto 930×122

amenda

Argeș: Amendă uriașă pentru un șofer care făcea pe taximetristul

Un șofer de 62 de ani din Câmpulung a fost amendat cu 1000 de lei de polițiștii rutieri, pentru că făcea pe taximetristul. Bărbatul a fost depistat în trafic, pe strada Alexandru Voevod din municipiu.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

În autoturismul acestuia se aflau cinci pasageri.

Pe lângă amendă, șoferul a rămas și fără certificatul de înmatriculare, dar și fără plăcuțele de înmatriculare.

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

IPJ Argeș transmite:

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 62 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Alexandru Voevod din municipiul Câmpulung, efectuând activități de transport de persoane contracost, având un număr de 5 pasageri, fără a deține autorizație de taxi valabilă, sau copie conformă valabilă.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 38/2003, fiind aplicată și măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, pentru o perioadă de 6 luni.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3