Donaris 930 x 122

talharie

Argeș: Angajat Cargus, bătut și tâlhărit lângă poarta 8 a Uzinei Dacia!

Argeș: Angajat Cargus, bătut și tâlhărit lângă poarta 8 a Uzinei Dacia!

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

IPJ Argeș transmite oficial cu privire la acest eveniment prin Mădălina Epure (foto), purtător de cuvânt al instituției: 

Citiți și: Atac în Pitești! Ce a pățit un tânăr pentru 50 de lei

 

„În urma informațiilor apărute în spațiul public privind o situație de deposedare, prin acte de violență, a unui bărbat de o suma de bani, de către o persoană, care, ulterior, a fugit, în orașul Mioveni, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:*

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, în această după-amiază, în jurul orei 16.00, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, un bărbat, angajat al unei firme de curierat, în timp ce se afla pe raza orașului Mioveni, ar fi fost deposedat de o sumă de bani, de către o persoană, care l-ar fi agresat și, ulterior, ar fi fugit.

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat, în vederea efectuării cercetării la fața locului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar cercetările continuă pentru identificarea autorului, stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost comisă și luarea măsurilor legale care se impun.”

Știrea inițială

În urmă cu puțin timp, un apel la 112 anunța faptul că o persoană a fost tâlhărită și are nevoie de ajutor.

Eveniment s-a petrecut în orașul Mioveni.

Potrivit primelor informații, un tânăr de aproximativ 28 de ani care ar fi angajat la firma de curierat Cargus, a fost tâlhărit în zona Porții 8 a Uzinei Dacia, lângă un bloc.

Acesta s-ar fi ales cu un traumatism cranio-facial în urma altercației.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90