EcoMoto 930×122

bonus

Argeș. Angajații acestei companii vor primi un bonus consistent!

Argeș. Angajații acestei companii vor primi un bonus consistent!

Citiți și: Ai mașină pe motorină? Anunțul important făcut astăzi

Petrom, cea mai mare companie petrolieră din România și din Europa de Sud-Est, va plăti, în martie 2023, un bonus de 5.000 de lei brut fiecărui angajat, în plus față de sporurile negociate deja, în contul rezultatelor excelente ale companiei din acest an, potrivit unui mesaj transmis deja angajaților, citat de Economica.net.

Petrom are angajați și în județul Argeș – de la cei din benzinării, până la cei de la sondele de foraj și până la cei ce au mai rămas pe platforma Arpechim.

Citiți și: Pitești. Salariații OMV Petrom ies în stradă

Iată mesajul trimis de compania petrolieră angajaților:

“În semn de recunoștință pentru contribuția voastră la rezultatele excelente ale Grupului OMV Petrom, obținute în urma unei performanțe susținute în primele trei trimestre ale anului 2022, precum și în anul precedent, Directoratul OMV Petrom va acorda un bonus unic, în valoare de 5.000 de lei brut, plus indemnizația de compensare contribuții de 20%.

Bonusul va fi plătit în 15 martie 2023 către toți angajații activi la data de 30 septembrie 2022, în OMV Petrom și companiile afiliate, precum și în OMV Petrom Global Solutions.

Bonusul vine în continuarea măsurilor anunțate anul acesta, adițional față de beneficiile negociate în CCM, cum ar fi bonusul de teleworking în valoare de 2.000 de lei net, plătit în septembrie, și compensarea financiară în valoare de 7.200 de lei brut, plus indemnizația de compensare contribuții de 20% plătită în octombrie.

Vă mulțumim pentru contribuție și pentru angajamentul de care dați dovadă!”.

Petrom a înregistrat la nivel de grup în primele nouă luni ale anului în curs un profit net de 9,156 de miliarde de lei, de peste cinci ori mai mare faţă de cel raportat în perioada similară a anului trecut.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90