930 x122 grota rece

bradu

Argeș: Anunț important privind ajutorul pentru încălzire. Cine beneficiază

Bradu: Anunț important privind ajutorul pentru încălzire.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primăria comunei Bradu are un anunț important pentru cetățenii localității în contextul pregătirilor pentru iarnă.

Astfel, familiile sau persoanele singure din Bradu care obțin un venit net lunar de până la 1.386 de lei/persoană în cazul familiilor și 2.053 lei pentru persoanele singure și care nu dețin bunuri din categoria celor care duc la excluderea de la obținerea ajutoarelor sociale pot depune cererile și documentele necesare acordării ajutorului de încălzire.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Cererile și documentele aferente se pot depune începând cu 1 noiembrie la Compartimentul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Bradu.

Acestea vizează ajutorul pentru încălzirea locuinței, conform Legii 226/2021 și suplimentul pentru energie conform OUG 118/2021.

Formularele de cerere și declarațiile pe proprie răspundere pot fi descărcate de pe site-ul www.primariabradu.ro, secțiunea Documente Online, sau pot fi ridicate de la Compartimentul de Asistență Socială.

Programul de depunere a cererilor este de luni până joi între orele 9.00 și 13.00, respectiv vineri între orele 9.00 și 12.00

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90