Donaris 930 x 122

mioveni

Argeș. Anunțuri de o importanța MAJORĂ la Mioveni

Update, ora 12.46: Per total, primarul Ion Georgescu cataloghează anul 2022 ca fiind un an slab în comparație cu anii trecuți.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Ion Georgescu: „Pentru mine, anul 2022 a fost un an mai slăbuț față de 2021 din punct de vedere financiar. Din punct de vedere al investițiilor și al realizărilor a fost un an mai bun, pentru că a fost un an în care s-au pregătit foarte multe investiții, foarte multe licitații.

Printre cele mai importante proiecte demarate în Mioveni în acest an se numără asfaltarea bulevardului Dacia, podul dintre Davidești și Mioveni, lucrare în desfășurare realizată împreună cu CNI și introducerea de gaze naturale în Clucereasa.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

De asemenea, în luna februarie, martie a anului viitor va fi introdusă rețea de gaze și în satul Făgetu.

Tot în 2023, respectiv 2024, primăria dorește să modernizeze piața agroalimentară veche.

Foarte multe idei, proiecte și investiții sunt în intenție, însă resursa financiară este cea care pune piedici administrației.

Prezenți în cadrul conferinței de presă au fost și Mircea Stoian, managerul Spitalului Mioveni, care a prezentat punctele forte și slabe ale anului 2022 pentru unitatea medicală pe care o conduce, dar și Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni.

 

Știrea inițială, ora 11.06

Conducerea Primăriei Mioveni prezintă în aceste momente, într-o conferință de presă, bilanțul anului 2022.

Primarul Ion Georgescu vorbește pe larg despre investițiile și proiectele care au fost demarate în oraș în acest an.

Sursă video: Facebook arges-stiri.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90