EcoMoto 930×122

apel

Argeș. Apel disperat! „Cerem dreptul la viață!”

Argeș. Apel disperat! „Cerem dreptul la viață!”

Citiți și: Bradu. Apel important al autorităților!

Locuitorii unei comune din Argeș lansează un apel disperat: „Cerem dreptul la viață!”.

Locuitori ai comunei Cuca din județul Argeș au inițiat în această lună o petiție pe site-ul dedicat petitionline.com. Aceștia solicită să se intervină de urgență pentru a se rezolva problema atacurilor tot mai insistente ale urșilor în localitate.

Citiți și: Atenție! Urșii nu își iau concediu!

Argeș. Apel disperat! „Cerem dreptul la viață!”

„Fiind dată situația urșilor ce ne-au invadat brusc, ce deja au făcut pagube în gospodăriile populației, au ucis oameni și au adus destulă de multă panică, spaimă și frică în rândul oamenilor atât din mediul rural cât și din cel urban trebuie făcut ceva concret și sigur pentru a ne proteja locuința și mai ales viața!

Propunem ca urșii să fie anihilați, împușcați, pentru că după ce vor termina cu distrugerile din gospodării vor urma să ajungă să atace și oamenii pentru hrană în propria curte!

Cerem dreptul la viață, cerem ca acest animal uriaș să nu mai fie protejat de lege, facem statistici că scade natalitatea și crește mortalitatea, păi cu astfel de legi stresul a crescut la cote alarmante și panica scurtează viața!”, se arată în petiție.

Apelul nu este singular. Și locuitorii altor comune din județul Argeș, în special din zona de Nord, sunt terorizați de urși și fac apel la autorități să rezolve problema.

Urșii sunt o specie protejată în România, iar vânătoarea este permisă doar în condiții foarte stricte și doar în urma unor sesizări repetate la numărul unic de urgență 112.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • meh spune:

    Psihopatii vor ajutor sa omoare ursii cum sunt ei obisnuiti sa omoare caini, pisici si alte animale? Adevarul e ca e cam greu sa bagi o furca in urs sau sa il inchizi intr-o sacosa, sa il arunci in rau.

    Si porcii aia carora le taiati gatul in mod brutal “ca e traditie” au dreptul la viata. Si cainii aia tinuti in conditii jegoase in 0.5 m de lant au dreptul la viata. Voi n-aveti.

  • Radulescu D spune:

    ACTIVISTII SA IA FIECARE UN URS IN CASA DACA MOR DE GRIJA LOR SI CA SA I IA PE TOTI SA CREASCA CATE 4 -5-6 CAT E NEVOIE ATUNCI SA I AUZIM CUM STRIGA SA FIE LASATI IN PACE.SI ACUM SE VANEAZA DAR DOAR DE MARIMI PE AIA NU I DERANJATI????

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90