EcoMoto 930×122

incendiu

Argeș. Arde o locuință!

Argeș. Arde o locuință!

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

În această dimineață, un incendiu a izbucnit la o casă din Băbana, localitatea Slătioarele.

La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru a acorda ajutor medical la nevoie.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, incendiul se manifestă la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

 

Din fericire, nu au fost victime în urma incendiului, potrivit autorităților locale care s-au deplasat, de asemenea, la locul cu pricina.

Cauza izbucnirii incendiului a fost curățarea neadecvată a coșului de fum.

Pe această cale, vă reamintim de campania de informare, demarată de IGSU, ce are ca scop limitarea acestor cazuri.

Argeș. Arde o locuință!

,,Peste 500 de vârstnici mor sau sunt răniți, anual, în incendii!”, sunt informațiile oficiale transmise de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Având în vedere gravitatea situației, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență împreună cu Departamentul pentru Situații de Urgență în parteneriat cu EON și DELGAZ grid, au demarat o campanie de informare ce are ca scop limitarea acestor cazuri.

Dintre recomandările promovate de autorități prin campania de informare amintim verificarea coșurilor de fum, care pot fi înfundate sau defecte.

Mai multe detalii despre campanie, AICI.

Imagini: ISU Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3