930 x122 grota rece

împușcat

Argeș. Au băut, s-au luat la ceartă și s-au împușcat!

Argeș. Au băut, s-au luat la ceartă și s-au împușcat!

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Ieri, duminică, 16 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați de către cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Costești cu privire la faptul că un tânăr de 22 de ani, din Căldăraru, a fost transportat la o unitate medicală cu leziuni prin împușcare, piciorul drept.

„După stabilirea aspectelor preliminare, din care a rezultat că leziunile pe care le prezenta cel în cauză au fost create de proiectile tip bilă din plastic, fiind create de un cunoscut al persoanei vătămate, în cursul nopții precedente, polițiștii s-au mobilizat pentru identificarea și depistarea deținătorului armei, precum și a obiectului vulnerant.

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

După stabilirea identității, prin cooperarea între structurile de poliție, bărbatul în cauză a fost depistat de către polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, împreună cu polițișii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Argeș.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, cel în cauză, de 28 de ani, din Pitești, l-ar fi împușcat pe tânărul de 22 de ani pe fondul unei stări conflictuale spontane, cu un pistol de tip airsoft, armă neletală, ce nu este supusă autorizării.

Ca urmare a celor constratate, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, până la acest moment nefiind formulată plângere prealabilă.

Totodată, bărbatul de 28 de ani a fost sancționat contravențional conform Legii 295/2004 privind armele și munițiile, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea pistolului folosit la săvârșirea faptei”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3