New Profesional Consult 930 x 122

furt

Argeș: Banda de hoți care a terorizat județul! Au dat spargeri uriașe

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, și au reținut doi bărbați, de 36 de ani, din Călinești și de 43 de ani, din Pitești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în perioada iulie-septembrie 2022, cei doi ar fi sustras mai multe bunuri din locuințe și societăți comerciale, fiind create prejudicii mari.

Pentru documentarea activității infracționale, în baza autorizării de către instanța competență, în ziua de 28 septembrie a.c., polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, jandarmilor argeșeni și al specialiștilor Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat șase percheziții domiciliare, în localitățile Pitești, Ștefănești, și Băbana.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

 

Cinci persoane au fost conduse la audieri.

După administrarea probatoriului, cei doi bărbați, de 36 și 43 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Pe parcursul cercetărilor, au fost efectuate mai multe activități cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor 1, 2 și 3 Poliție Pitești, Postului de Poliție Băbana și Poliției Orașului Ștefănești.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Reamintim faptul că, cei doi au fost arestați preventiv, în cursul lunii octombrie 2021, într-o altă cauză, pentru furtul dintr-un magazin de bijuterii din Pitești a cantității de aproximativ 1 kg de bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 310.000 de lei și dintr-o sală de jocuri de noroc a sumei de 20.000 de lei. Subiectul pe larg, AICI – Video: Arestați. Au furat un kilogram de aur dintr-un magazin din Pitești

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    Daca au fost prinsi in Octombrie 2021 cum au mai comis furturi in iulie 2023. Stat mafiot sau doar justitie mafioata? Furi 1 kg de aur si in 8-9 luni esti liber???? De rasul curcilor ce vremuri traim…..

  • Gică spune:

    Nu mai mira pe nimeni că justiția din România nu prea mai există! Cum să furi 1 kg de aur, să fi prins si în 5-6 luni sa poți fura iarăși? Numai la noi se putea întâmpla!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3