NOR CURIER 930X122

persoană decedată

Argeș: Bărbat dat dispărut, găsit mort în râul Doamnei!

Update, ora 16:05, IPJ Argeș transmite: „În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana găsită decedată în albia Râului Doamnei este un bărbat de 50 de ani, din Mioveni, a cărui dispariție fusese anunțată Poliției Orașului Mioveni, în data de 19 decembrie a.c.

Citiți și: Tragedie în Pitești. Găsit fără suflare

Din data de 19 decembrie și până astăzi, bărbatul a fost căutat de către echipe mixte formate din polițiști, pompieri și cetățeni voluntari.

Căutările au fost efectuate, inclusiv cu câinele de urmă și cu barca pneumatică, în zona Râului Doamnei, acolo unde se cunoștea faptul că urma traseul în drumul către și de la locul de muncă.

Citiți și: Tragedie în Pitești. Găsită fără viață

Din păcate, astăzi, în jurul prânzului, trupul bărbatului a fost zărit, în albia râului, de către cetățenii aflați în zonă, pentru căutări.

Acesta a fost adus la mal de către echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.”

Știrea inițială, ora 13:18 – Descoperire șocantă lângă Pitești!

Descoperire șocantă lângă Pitești!

Cadavrul unei persoane a fost descoperit în zona Făget din Mioveni.

Potrivit primelor informații, trupul neînsuflețit a fost găsit în râul Doamnei.

Foto: Arhivă ePitesti

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90