New Profesional Consult 930 x 122

persoană decedată

Argeș. Bătrân decedat în canal!

Argeș. Bătrân decedat în canal!

Citiți și: Tragedie în Pitești. Găsit fără suflare

Update ora 15.20

,,La data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 12:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat într-un canal din municipiul Curtea de Argeș.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică, dar și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit într-un canal de scurgere a apelor pluviale.

Citiți și: Argeș: Bărbat dat dispărut, găsit mort în râul Doamnei!

În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 74 de ani, din Curtea de Argeș, care a fost văzut ultima data în cursul zilei de ieri.

La prima vedere, bărbatul nu prezenta urme de violență, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului.”, precizează Poliția Argeș.

Știre inițială ora 15.21 Tragedie în Argeș! Bărbat găsit înecat!

Descoperire șocantă în Curtea de Argeș, în această după amiază!

Un echipaj de pompieri a fost solicitat să intervină de urgență în zona unui pârâu aflat pe strada Regimentului din municipiu.

Din primele informații, a fost găsit un bărbat decedat într-un șanț de scurgere a apei.

Tragedie în Argeș! Bărbat găsit înecat!

Până la acest moment nu se cunosc alte detalii cu privire la circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș efectuează cercetarea la fața locului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3