EcoMoto 930×122

barbat mort

Argeș: Bărbat găsit mort într-o pădure

Un bărbat a fost găsit mort într-o pădure, pe Vârful Bădenilor, din Masivul Leaota,

Citiți și: Argeș: Moarte cumplită pentru un bărbat! Încercări disperate de salvare

Este vorba despre un bărbat de 64 de ani. Acesta ar fi plecat de acasă la cules de ciuperci.

Salvatorii de la Formația Salvamont Câmpulung Muscel au intervenit noaptea trecută, la solicitarea Poliției Câmpulung, pentru extragerea și transportarea victimei.

Citiți și: Descoperire macabră! Mort într-un loc de joacă!

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 20 iulie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localității Stoenești, a fost găsit trupul unui bărbat.

Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetarea la fața locului.

Întrucât zona este greu accesibilă, polițiștii au solicitat sprijinul salvamontiștilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale.

Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că trupul este al unui bărbat, de 64 de ani, din Stoenești. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Sursă foto principal: Facebook Formația Salvamont Câmpulung Muscel

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90