NOR CURIER 930X122

politie

Argeș: Bărbat reținut! Și-a îngrozit fiul!

Argeș: Bărbat reținut! Și-a îngrozit fiul!

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

În ziua de 12 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, și au reținut un bărbat de 58 de ani, din Slobozia.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 12 noiembrie a.c., bărbatul ar fi încălcat măsurile dispuse în ordinul de protecție provizoriu, emis de polițiști în data de 10 noiembrie, prin aceea că s-ar fi apropiat, la o distanță mai mică de 200 de metri, de fiul său și de locuința de unde fusese evacuat temporar, provocându-i băiatului o stare de temere.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

În ziua de 12 noiembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeștii, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: Argivă ePitești.ro/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90