SMART KIDS 930X122

cetățean bulgar

Argeș: Bărbat tâlhărit într-o parcare de un bulgar. I-a furat lanțul de aur de la gât

Un argeșean a fost tâlhărit într-o parcare. Un bărbat, care în urma cercetărilor s-a stabilit a fi cetățean bulgar, i-a furat de la gât un lanț de aur. Incidentul s-a petrecut în luna iulie a anului 2018.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Pentru că individul în cauză era de negăsit în țară, autoritățile române au cooperat cu autoritățile din mai multe state membre ale Uniunii Europene.

Într-un final, bărbatul a fost identificat în cursul anului 2021, în Germania.

Citiți și: Atac în Pitești! Ce a pățit un tânăr pentru 50 de lei

IPJ Argeș transmite: 

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 14 iulie 2018, un bărbat necunoscut, identificat în urma probatoriului administrat ca fiind un bărbat de 29 de ani, de cetățenie bulgară, ar fi sustras, prin exercitarea de acte de violență, un lanț din aur, unui bărbat de 69 de ani, din Morărești, în timp ce se aflau în zona unei parcări.

Având în vedere că bărbatul bănuit nu a fost identificat pe teritoriul României, în cauză au fost desfășurate mai multe activități de cooperare și corespondență cu autoritățile judiciare din mai multe state membre ale Uniunii Europene, fiind emise două ordine europene de anchetă.

Astfel, în cursul anului 2021, celui în cauză i-a fost adusă la cunoștință învinuirea, de către organele de urmărire penală din Germania, iar ulterior, în cursul lunii februarie 2023, celui în cauză i-au fost aduse la cunoștință punerea în mișcare a acțiunii penale și calitatea de inculpat.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă suceavanews.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA