NOR CURIER 930X122

politia arges

ARGEŞ: BILANŢ ÎNSPĂIMÂNTĂTOR PENTRU ŞOFERII INDISCIPLINAŢI

Sfârşit de săptămână cu 491 de sancțiuni contravenționale, 41 de permise de conducere și  21 de certificate de înmatriculare retrase. Acesta este bilanţul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Argeş care au fost prezenţi pe drumurile din judeţ în ultimele 48 de ore. Valoarea totală a sancţiunilor este de aproximativ 160.000 de lei.

Citiți și: Alertă în Argeș de ultim moment: Poliția transmite, acum, OFICIAL

„Recomandăm tuturor conducătorilor autor să circule cu viteză redusă, permanent adaptată condiţiilor meteo-rutiere, inclusiv în perioade caniculare, având în vedere avertizările meteo specifice perioadei. Totodată, recomandăm adoptarea permanentă a unie maniere preventive de condus. Nu pierdeți din vedere prezența sezonieră a motocicliștilor și bicicliștilor în trafic. De asemenea, nu vă angajați în efecutarea de manevre riscante, nu uitați de politețea rutieră și respectați indicațiile polițiștilor, aflați la datorie.”, a transmis IPJ Argeş.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3