New Profesional Consult 930 x 122

bradu

Argeș. Bradu – Primarul Dan Stroe, mesaj de ultim moment!

Argeș. Bradu – Primarul Dan Stroe, mesaj de ultim moment: „Dăm startul magiei sărbătorilor!”

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

„Dragi copii, părinți și bunici, vă aștept mâine, de Sfântul Nicolae, în incinta Bazei Sportive, la ora 16.45, să dăm împreună startul magiei sărbătorilor de iarnă prin aprinderea bradului de Crăciun și a celorlalte ornamente festive.

După o pauză de 2 ani, din motive bine cunoscute, ne-am propus să oferim din nou bucurie copiilor noștri și nu numai, aducându-le o veste frumoasă: își deschide porțile patinoarul amenajat aici, care în acest an va avea o suprafață mult mai mare față de cel din 2019.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Intrarea este gratuită, patinoarul fiind deschis zilnic până în data de 8 ianuarie 2023 si va funcționa după următorul program:

– de luni până joi și duminică, între orele 10.00 – 20.00;

– vineri și sâmbătă de la ora 10.00 până la ora 22.00.

Vă aștept cu drag la distracție în aer liber!”, transmite primarul din localitatea Bradu, Dan Stroe.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ez spune:

    PE GEAMANA NE TINE CU NOROIU PANA LA GLEZNE, RUSINE !!!! Sa vina pt voturi ca nici piatra nu a fost pusa pe strazi.MULTUMIN DNU PRIMAR !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90