Donaris 930 x 122

incendiu

Argeș: Casă mistuită de flăcări! O femeie a avut nevoie de medici

în această dimineață, în jurul orei 04:20, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea argeșeană Rătești, satul Pătuleni.

Citiți și: O Tesla s-a făcut scrum pe Autostrada A1 București – Pitești

Către locul solicitării s-au deplasat în cel mai scurt timp posibil pompierii de la Detașamentul Bradu cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 

Citiți și: Argeș. Incendiu în oraș

ISU Argeș transmite: 

„Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au constatat că arde generalizat o locuință pe o suprafață de aproximativ 60 mp.

În urma manifestării incendiului, a ars generalizat locuința la care a izbucnit, iar prin intervenția operativă a pompierilor s-a evitat propagarea flăcărilor la o casă aflată în imediata apropiere.

Paramedicii SMURD au asistat o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit un atac de panică.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90