Donaris 930 x 122

lucrări drumuri

Argeș: Ce drumuri importante intră în reparații

Programul lucrărilor la infrastructura rutieră din județul Argeș, în perioada 02.05 – 06.05.2022

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe mai multe drumuri importante din județ

Consiliul Județean Argeș informează participanții la traficul rutier că, în perioada 02.05 – 06.05.2022, va efectua, prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri și terți în baza contractului de administrare, următoarele activități la infrastructura rutieră:

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții pe un drum important și intens circulat

Reparații asfaltice pe DJ 703 K Mărăcineni – Budeasa, km 0+000 – 15+682, localitățile Mărăcineni și Budeasa;

– Reparații asfaltice pe DJ 732 C Malu – Godeni – Capul Piscului, km 8+700 – 19+010, localitatea Godeni;

Reparații asfaltice pe DJ 702 G Căteasca – Rătești, km 12+423-21+053, localitatea Rătești;

Modernizare DJ 508 Căteasca – Furduiești – Teiu – Buta, km 12+400 – 17+217, localitățile Teiu și Negrași;

– Covor bituminos pe DJ 703 Morărești – Cuca – Ciomăgești, km 0+000 – 9+720,  localitățile Morărești, Cuca;

Întreținere platformă drum prin reprofilare pe DJ 703 B, Morărești – Uda, km 1+745 – 17+753, localitatea Uda;

– Lucrări de intervenție calamități și refacere elemente infrastructură rutieră și pietonală pe DJ 738 Poienari – Jugur – Drăghici – Mihăești, km 15+950, localitatea Mihăești;

– Tăiere de acostamente pe DJ 703 H, localitatea Șuici;

– Asigurarea scurgerii apelor din zona drumului județean DJ 703 H – curățare șanțuri Șuici;

– Tăiere de acostamente pe DJ 731 Piscani – Domnești, localitatea Domnești;

Asigurarea scurgerii apelor pe DJ 731 Piscani – Domnești, localitatea Domnești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

19 comentarii

  • Andrei spune:

    Poate ajungeți și la drumul COCU – UDA , SUNT NUMAI GROPI , NICI PE JOS NU POȚI SĂ MERGI , LA CÂT DE DISTRUS ESTE ACEST DRUM , DE ATÂȚIA ANI NU A FĂCUT NIMENI NIMIC

  • Gogu spune:

    Pe drumul de la Ciomagesti până la limita nu județul Olt pe când cu asfaltarea?

  • Damian spune:

    Domnul primar de la COCU doarme , drumul COCU – UDA când îl asfaltează, de ani de zile nu se ocupă nimeni de acest drum , ne-am rupt mașinile pe acest drum , să vă fie rușine

  • Florin spune:

    Poate plombați și catastrofa de „drum”
    Lunca Corbului-Bârla !!

  • Alexandru Vlaicu spune:

    Poate refaceti si drumul Nejolvelu-Teiu, pentru ca de 40 de ani este la fel. Multumesc!

  • 1017 spune:

    Cu Mățăul … cum rămâne ?

  • Vuica Daniel spune:

    Panaramelor,drumul județean Câmpulung Muscel-Albești-Candesti, cel care v-ati bătut cu pumnii în piept ca îl faceți, atunci la alegeri când ați venit personal și l-ați văzut,ați făcut 3 km din el ați mânjit ochii la prosti și gata asa l-ati lăsat. Sunt 23 de ani de când nimeni nu mai face nimic la acest drum. Nu știu cum nu va este rușine. SCARBE ORDINARE CE SUNTEȚI! Sa veniți din nou după voturi.

  • Georgică spune:

    Șanțurile de pe DJ703 B Morărești -Uda și tăietea mărăcinilor și a stufărișului de pe marginea drumului cînd le faceți ? Dacă vrei să ocolești o groapă zgîrii mașina de măracini ! Nu știți decît să luați salarii consistente și de prostime nu vă pasă ! Să mai veniți după voturi !

  • Ilie spune:

    Drumul județean care trece prin Oarja când aveți de gând să-l faceți,am rupt mașinile pe el ,să va fie rușine!

  • Constantin Aurelian spune:

    Pitești-Vedea, catastrofe, decind Ceaușescu, a murit… Nimic nu sa mai făcut, podul de la intrare Poiana-Lacului, de la inundații din 2012, 10 ani , Banii la Consiliul local… Degeaba…Taxe, impozite, Rovinete, și Asigurări… Moca…! Nu este unul să pună osul la treabă, Votați Hoții, Păduroiu Vale -Sâpata-Lunca Corbului nimic… Banii, taxe, impozite! Și Hoții… Și altele nu se vede nimic, de la ultima Votare…! Minciuni de propagandă, până să se ajungă la Scaun

  • Marian spune:

    Bughea de Jos – Malu cand faceți asfalt pe cei aprox 900 de metri! S-au apar făcuți in acte?

  • Mihaela spune:

    Pana la următoarele alegeri câte „promisiuni” electorale vor fi fost îndeplinite? Puține sau deloc în unele localități! Asta este politica din România asa ca va rog sa nu va mai faceți nervi degeaba!

  • Maria Tudor spune:

    Pe strada Gheorghe Dinica din Bughea de Jos sat Mlaci, se surpa drumul cu noi iar iarna aluneci și cazi în rapa. Pana la urma aducem televiziunile ca vad ca nu interesează pe nimenea.

  • Navetistul"" spune:

    DarDN 65 de la Surdulesti si pana la Buzoiesti cand o sa l reabilitati ?Nu apartine de jud Arges?Cat îl mai tineti cu restrctia de 9t ?Sant 33 de ani de la Revolutie si nu st in stare sa faceti un DN sa arate ca un DN ?STITI si aveti bani de camere pt Rovinete?V ati apucat sa nuneti ici colo cate un covoras de asfalt cand el trebuie reabilitat.!!RUSINE!RUSINE!

  • S Marius spune:

    Pe drumul Cocu Uda se face cu pietriș?!Oricum suntem în epoca de piatra. Consiliul județean nu are interese pe zonele mai sus menționate.

  • Ion Gheorghiță spune:

    Degeaba vä chinuiți să mai acoperiți gropile de pe DJ 703 B, Morărești-Uda-Cocu prin trecerea superficială cu utilajul cu lamă. A scos pământul deasupra și în curând gropile vor reapărea tot mai adânci și întinse. Se impune BALASTARE serioasă, nu PRAF ÎN OCHI. Să mai treceți pe acolo la alegerile viitoare cu aceleeași minciuni. BÄTAIE DE JOC, INCOMPETENȚĂ și MIZERIE ADMINISTRATIVĂ. Vară frumoasă!

  • Ioan spune:

    Gropi pe DJ732 Stâlpeni -Slanic; trebuie astupate altfel se măresc și consumul de asfalt devine prea mare

  • Dumitrache Ion spune:

    La ce dezastru este in Arges pe drumurile judetene este foarte clar conducerea CJArges este total depășită,neputincioasă,și lipsită de inițiativă și inspiratie acum trebuiesc rezolvate mai întâi cârpelile pe drumurile asfaltate,ca sa mai modernizeze alte drumuri județene de ex DJ731D ce trece prin Valea Nandrii nici pomeneală ei nu se ocupă să găsească soluții nu mai fac față cu carpacelile la drumurile existente era previzibil daca conducerea județului a fost în mâinile lor și 33 de ani au dormit acum s-au adunat toate necazurile,din comentarii rezultă că peste tot in Arges lumea este nemultumita și le-a trecut aproape 2 ani de mandat și nu au făcut nimic rușinos daca în cei 2 ani rămași nu rezolvați toate drumurile sa nu mai aveți curajul sa candidați Argeșului ii trebuie la conducere. oameni,harnici,pricepuți,deștepți nu vaicarit noori,delăsători și dezintetesati

  • Un cetatean spune:

    Ha, ha, ha… Stiti ce le-ar raspunde pesedistii din fruntea CJ celor care au comentat pana acum? „R-ati ai dracu, vreti asfalt, dar voi inca aveti wc in fundul curtii, nu va e rusine?”

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3