930×122 CAPRA 5

accident

Argeș. Ce poți face la 75 de ani? Accident cu mașina

Update: Argeș. Ce poți face la 75 de ani? Accident cu mașina

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care la sosirea forțelor de intervenție se afla în afara părții carosabile.

Echipajul medical a monitorizat un bărbat în vârstă de aproximativ 75 de ani (n.r. șoferul), care prezenta zgâieturi la picioare. Nu a fost necesar transportul la spital, informează ISU Argeș.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Amintim că astăzi a mai avut loc un accident rutier în care a fost implicat un vârstnic, mai exact un șofer de 80 de ani.

Știrea inițială: Argeș. Accident rutier la Barajul Vidraru

Un accident rutier s-a produs în comuna Arefu, în zona Barajului Vidraru, transmite Inspectoratul pentru Situații de Ugență Argeș.

Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Cota 2000.

Foto: Descriptiv/CT100%

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Romică spune:

    Moș caca!!! De la 70 de ani să le retragă permisul.

  • Radu spune:

    Anulate permisurile auto nu mai sunt capabili sa conduca!

  • Toto spune:

    @Radu- Mda, iar un analfabet care scrie „permisurile” in loc de „permise” precis a inteles semnificatiile semnelor de circulatie, asa ca e capabil sa sofeze civilizat. Pun pariu ca habar nu ai de faptul ca toti soferii cu permise fac periodic examene medicale pentru a se stabili daca mai sunt apti pentru a conduce…

  • Mara spune:

    Văd că vă repeziți precum taurii drogați in timpul coridei. În primul rând dacă vizita medicală pt permis auto s-ar face corect, mulți tineri ar pierde dreptul de a conduce pt că au diverse afecțiuni de pe lista ce ar interzice acest drept. În al doilea rând, voi ăștia ce-i blamați pe cei de 70 de ani, aveți grijă ce vă doriți că vă ajunge, dacă ajungeți voi sănătoși la vârsta asta. Și în al treilea rând, statisticile arată că cele mai multe accidente se produc de către tinerii sănătoși medical dar vitezomani și plini de fițe. Chestia cu interzisul șofatului la toți cei ce împlinesc 75 de ani, chiar dacă plesnesc de sănătate și sunt destui așa, a pornit de la Bruxelles și tine de chipurile, curățarea planetei. Așa că aveți grijă ce vă doriți și mai bine militați pentru controale medicale corecte pt toți indiferent de vârstă iar pt seniori să fie dese și responsabile din partea medicilor ( fără șpagă).

  • Cristian spune:

    Sunt persoane in țările vestice și America care conduc și la 90 de ani,vârstă nu trebuie sa fie un criteriu ci competenta fizica și mintală,atât,deoarece va asigur că marele pericol în trafic sunt tinerii fără experiență la volan,drogații și bețivii,cat despre articol,nici măcar nu scrie că vârstnici au fost de vina

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3