Donaris 930 x 122

angajare

Argeș. Cel mai mare spital din județ angajează!

Argeș. Cel mai mare spital din județ angajează!

Citiți și: Anunț de angajare! Ce se caută, ce se oferă

Spitalul Județean de Urgență Pitești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical radiologie principal cu PL – 2 posturi.

Acestea sunt disponibile la Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală.

Citiți și: Argeș. Instituție publică importantă angajează!

Candidații trebuie să aibă diplomă de Școală sanitară postliceală – specializarea radiologie/certificat de absolvire specializarea radiologie eliberat de INMSS.

Este nevoie de adeverință grad principal și 5 ani vechime în specialitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

-14 martie 2023, ora 10.00: termenul limită de depunere a dosarelor;

-22 martie 2023, ora 09.00: proba scrisă;

-27 martie 2023: proba interviu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Adi spune:

    Cuvantul de baza ..cel mai … mare .. mari spagari ..mari tocatori de bani …cei mai neprofesionisti …se vaita de aparatura …ca sunt depasiti… lor le place situatia iau bani de la stat mai o spaga mai hai la cabinetul meu particular oras plin de clinici particulare iar noi facem stadion de 100 de milioane euro pt o echipa cu un picior in retrogradare deci sistemul asta dct de familie specialist investigatii rezultate tratament e doar pt a lua banii contribuabililor pt salarii restul e sf …inchei cu alt cuvant nu avem fonduri ..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3