930 x122 grota rece

fabrica tutun la costesti

    Argeş: Cercetări finalizate privind o fabrică ilegală de tutun

    Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările privind o fabrică ilegală de tutun, cu activităţi conexe, pe raza oraşului Costeşti.

    Citiți și: VIDEO: FABRICĂ ILEGALĂ DE TUTUN ŞI BĂUTURĂ DESCOPERITĂ ÎN ARGEŞ

    S-a stabilit că,  în perioada iunie – septembrie 2020, un bărbat de 62 de ani, din orașul Costești, ar fi produs și deținut, în afara antrepozitului fiscal, cantitatea de peste 2 kg de tutun mărunțit, aproximativ 800 de tuburi de țigarete umplute cu tutun și 600 kg tutun frunză, cauzând un prejudiciu bugetului de stat în sumă de aproape 340.000 de lei.

    Reamintim că la data de 29.09.2020, pentru administrarea probatoriului, polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate mai multe produse din tutun și a fost identificată o cultură de tutun.

     

     

    Pentru recuperarea prejudiciului cauzat bugetului de stat, au fost instituite măsuri asiguratorii asupra bunurilor mobile și imobile ale celui în cauză.

    Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3