EcoMoto 930×122

controale

ARGEȘ: CONTROALE ÎN ZONELE AGLOMERATE ȘI ÎN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost continuate, în mod integrat, de către Grupul de lucru constituit prin Ordinul prefectului nr.258/2020, acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

 

Astfel, verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citiți și: Controale fulger! Patroni ”arși” la buzunar

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 306 de  persoane si 73 societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, au fost legitimate 289 de persoane și au fost verficate 202 de autoturisme, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate  11 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de  1200 de lei.

 

Totodată, în urma acțiunilor de control efectuate de  pompieri, au fost verificate  10 societăți comerciale și  243 de  persoane fizice; dintre acestea din urmă 9 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală în spații închise. A fost aplicată o amenda contravențională în valoare de 500 lei și  8 avertismente.

 

În urma acțiunilor de control efectuate de jandarmii argeșeni,  au fost aplicate două avertismente unor persoane care nu au purtat masca de protecție în incinta unor spații comerciale.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90