EcoMoto 930×122

înșelăciune

Argeș. Cum au fost țepuite de un vagabond. Metoda acestuia

Argeș. Cum au fost țepuite de un vagabond. Metoda acestuia

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

Două angajate a unor săli de noroc din Bascov, respectiv Ștefănești au fost înșelate cu sume de bani de un bărbat de 53 de ani, din Ilfov.

Acesta a recurs la metoda ,,șmen” care presupune folosirea pretextului de a schimba o sumă de bani cu bancnote cu valoare mai mică.

Citiți și: Un bărbat îmbrăcat în măicuță, plan halucinant de înșelăciune

Bărbatul a fost ieri în fața instanței, iar cum este arestat la domiciliu.

,,În ziua de 26 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii, în stare de recidivă, a infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 08 iulie a.c., în intervalul 19:00-20:00, un bărbat, identificat ulterior ca fiind un bărbat de 53 de ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, ar fi înșelat angajatele a două săli de jocuri de noroc, din Bascov și Ștefănești, cu sume de 1.300, respectiv 1.100 de lei.

Argeș. Cum au fost țepuite de un vagabond. Metoda acestuia

Cel în cauză ar fi folosit pretextul de a schimba o sumă de bani în bancnote cu valoare mai mică, după care ar fi cerut, din nou schimbarea în bancnote cu valoare mare, sustrăgând în prealabil sume de bani din teancul de bancnote primit de la persoana vătămată.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 53 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, 27 iulie a.c., cel în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus cercetarea sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/newsweek.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90