930 x122 grota rece

meteorologie

ARGEȘ: CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Argeș: Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (10-23 septembrie 2018).

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit meteorologilor, în cea mai mare parte a regiunii Muntenia (și în județul Argeș), în majoritatea zilelor din intervalul de prognoză temperaturile maxime diurne se vor situa peste cele normale în luna septembrie, cu medii de 26…29 de grade Celsius. În perioada 14-16 septembrie 2018 vremea va fi chiar călduroasă.

Minimele nocturne vor fi, la rândul lor, în general mai mari decât norma perioadei și se vor situa între 12 și 17 grade.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Doar în primele zile ale intervalului de prognoză vor fi valori (atât maxime, cât și minime) apropiate de cele climatologic specifice datei, în special în nordul și în estul regiunii.

La începutul intervalului, pe spații restrânse, se vor semnala ploi slabe, trecătoare, probabilitate mai mare pentru ploi locale fiind în perioada 17-19 septembrie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90