NOR CURIER 930X122

anm

ARGEȘ: CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 07 decembrie – 20 decembrie 2020 pentru toate regiunile țării. Potrivit acesteia, în Muntenia, la începutul primei săptămâni a intervalului, valorile termice maxime se vor situa ușor sub normele perioadei, cu o medie de 3 grade, iar minimele vor fi, în medie, de -1…1 grad.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

„Apoi, vremea se va încălzi, media maximelor va atinge 10…11 grade în intervalul 10 – 13 decembrie, iar cele minime vor avea o valoare medie de 3…7 grade. Ulterior, va avea loc un proces de răcire treptată și astfel, între 17 și 20 decembrie, regimul termic va fi apropiat de normalul perioadei, cu valori medii ale maximelor de 4…5 grade și ale minimelor de -2…0 grade”, precizează ANM.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 7 – 15 decembrie, iar în jurul datelor de 10 și 13 decembrie vor fi posibile cantități de apă mai însemnate.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Foto: descriptiv (Auto-Tehnic-Clinic)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90