New Profesional Consult 930 x 122

anm

ARGEȘ: CUM VA FI VREMEA ÎN WEEKEND ȘI ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ A LUNII OCTOMBRIE

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în Muntenia, după o încălzire treptată în cursul săptămânii , spre weekend volorile termice diurne vor scădea ușor spre 20 de grade Celsius.  Temperaturile nocturne vor avea valori medii de 9 grade.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Următoarea săptămână va fi caracterizată de valori termice apropiate de cele normale, în medie cu maxime de 14…17 grade şi minime de 5…8 grade.
Temporar, după data de 24 octombrie, pot apărea ploi slabe pe arii restrânse.

Lapoviță și ninsori, la altitudini mari

Citiți și: Fenomen extrem ,,lovește” România! S-a anunțat

La munte, în  weekendul 24-25 octombrie temperaturile vor scădea până la 12 grade Celsius în cursul zilei, iar cele nocturne vor avea valori medii în jurul a 6 grade Celsius.

Următoarea  săptămână va fi caracterizată de valori termice constante, în medie cu maxime de
8…10 grade şi minime de 0…4 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, în general slabe cantitativ, va fi în creștere începând cu data de 24 octombrie. Vor fi ploi, iar spre finalul intervalului se vor semnala și lapoviță și ninsori, la altitudini mari.

Foto: meteoromania.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3