Eurial 930 x 122

argeș mall

Argeș: De necrezut ce se întâmplă – Auchan joacă „all in” împotriva Carrefour și Kaufland!

Argeș: De necrezut ce se întâmplă – Auchan joacă „all in” împotriva Carrefour și Kaufland!

Citiți și: Poliția, prăpăd la Mall! A „rupt” în amenzi „handicapații”! De la 2 la 10 mii de lei!

Deschiderea recentă a două noi centre comerciale în Pitești – Argeș Mall, care include hypermarketul Carrefour, și Pitești Shopping Park, unde se află Kaufland – alături de Centrul Comercial Supernova, ce include, de asemenea, un hypermarket Carrefour modernizat, a intensificat concurența pe piața de retail din zonă.

Presiunea a fost simțită și de jucători precum Auchan, care a trebuit să se adapteze pentru a-și păstra clienții.

Citiți și: Reciclare profitabilă: Supermarketul care îți dă mai mulți bani pe ambalaje

Auchan este deja într-o competiție acerbă cu Carrefour și Kaufland, iar deschiderea noilor locații a ridicat și mai mult ștacheta.

În urma acestui fenomen, clienții au fost atrași prin oferte variate și spații moderne de shopping de noile centre comerciale.

Pentru a face față acestei competiții crescânde, Auchan a lansat un proces de reamenajare, sperând să îmbunătățească experiența de cumpărare.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizate cu ocazia aniversării a 18 ani de activitate în România, compania a prezentat, persoanelor prezente, noua configurație a magazinului.

Argeș: De necrezut ce se întâmplă – Auchan joacă „all in” împotriva Carrefour și Kaufland!

Argeș Mall și Pitești Shopping Park au atras clienți din Pitești și din localitățile învecinate, oferind un mix de retail, divertisment și spații de recreere.

Aceste facilități suplimentare au atras consumatori care nu doresc doar să facă cumpărături, ci și să petreacă timp de calitate în spații moderne și bine dotate.

Pentru Auchan, această schimbare în peisajul retailului local înseamnă că trebuie să își adapteze strategia pentru a rămâne competitiv.

Reamenajarea magazinului din Bradu este un pas important în această direcție.

Rămâne de văzut însă dacă va fi suficient pentru a contracara atracția exercitată de Argeș Mall și Pitești Shopping Park.

 

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90