930 x122 grota rece

decedată

Argeș. Descoperire macabră în albia unui pârâu

Argeș. Descoperire macabră în albia unui pârâu

Citiți și: Cerere neobișnuită către primar: „Vrem un Lidl!”

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, de către un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, la data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 16:30, cu privire la faptul că ar fi găsit-o pe soția sa inconștientă în albia pârâului Argeșel, din localitatea Mioarele.

Argeș. Descoperire macabră în albia unui pârâu

Citiți și: Femeie găsită decedată după ce i-a luat foc casa!

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Hârtiești și grupa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

Aceștia au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia, de 51 de ani, fiind declarată decedată de către echipajul medical sosit la eveniment.

Din primele verificări, femeia nu prezenta urme de violență.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Cauzele decesului urmează să fie stabilite prin efectuarea autopsiei medico-legale.

Foto: Descriptiv/Arhivă ePitesti.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90