New Profesional Consult 930 x 122

bataie

Argeș. Doi puști de 14 și 15 ani s-au bătut grav! Unul a ajuns în arest

Argeș. Doi puști de 14 și 15 ani s-au bătut grav! Unul a ajuns în arest

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Minor reținut de polițiști în urma agresării unei persoane

În ziua de 20 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au reținut un minor de 15 ani.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 19 mai a.c., în jurul orei 21:00, minorul în cauză ar fi agresat pe un alt minor, de 14 ani, din Mioveni, în cadrul unei stări conflictuale spontane, în timp ce se aflau pe raza orașului Mioveni.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, minorul de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 mai, să fie dispuse măsuri preventive.

Foto: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3