SMART KIDS 930X122

10 ani

Argeș. Durere cruntă! Alexandra, 10 ani, sportiva anului, a murit!

Fetița de numai 10, din Vlădești, care a murit intoxicată cu monoxid de carbon seara trecută, era sportivă de performanță. Subiectul pe larg, AICI – Nenorocire în Argeș! O fetiță de 10 ani a murit intoxicată!

Citiți și: Moarte fulgerătoare a unui artist piteștean! Avea 44 de ani!

Alexandra (foto)  practica un sport de contact. Fetița făcea parte din clubul MatSide Vlădești și fusese declarată sportiva anului.

Citiți și: Pitești. Dramă pe Calea București! A murit!

Toată lumea a fost șocată la aflarea cruntei vești.

Suntem în doliu. Un copil extraordinar de la Vladesti – Argeș, sportiva anului la MatSide Vladesti, campioana Puiu Alexandra, nu mai e printre noi. Un accident nefericit, un timp rău, au dus la o tragedie.

Cuvintele sunt de prisos pentru pierderea unui copil foarte bun, de mare viitor. Nu știm ce e dincolo de noi, dar ea e cu siguranță, un înger. Dumnezeu să o aibă în pază!”, este mesajul transmis de Clubul MatSide pe Facebook.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3