NOR CURIER 930X122

copil intoxicat

Nenorocire în Argeș! O fetiță de 10 ani a murit intoxicată!

Update, ora 21: „În seara zilei de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați despre faptul că la un imobil din localitatea Vlădești, o fetiță a fost găsită în baie, în stare de inconștiență.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut succes, fiind declarat decesul. În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal (n.r. ucidere din culpă).

Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, transmite, oficial, Poliția Argeș.

Citiți și: Accident grav, în această seară, în Argeș! Intervenție de urgență, acum!

Update, ora 20:48: „Din păcate, s-a declarat decesul fetiței în vârstă de 10 ani. I s-au efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale, însă fără răspuns.

De asemenea, astfel de evenimente nefericite similare pot fi evitate prin instalarea și menținerea în stare de funcționare a detectoarelor de gaze, fum sau incendiu.

Totodată, pentru prevenirea intoxicaţiilor cu monoxid de carbon:

• Sistemele de încălzire, incluziv coșurile sau butoanele de fum, trebuie să fie corect instalate, întreţinute şi verificate periodic, de către persoane autorizate în acest sens;

• Nu adormiţi niciodată înainte de a vă asigura că focul din sobă este stins”, precizează ISU Argeș. Copila nu se mai afla în baie în momentul în care au ajuns pompierii.

Update, ora 20:40: Nenorocire în Argeș! O fetiță de 10 ani a murit intoxicată!

Fetița, în vârstă de doar 10 ani, a murit. Potrivit Poliției Argeș, aceasta s-ar fi intoxicat din cauza unui instant aflat în baie.

Știrea inițială: Paramedicii SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș intervin în localitatea Vlădești în cazul unui copil care ar fi în stop cardio respirator (posibil intoxicație cu monoxid de carbon).

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

În sprijin se deplasează echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, conform sursei citate.

Știre în curs de actualizare

Foto: Arhivă/ Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90