Donaris 930 x 122

eroi

Argeș: Eroii zilei, doi polițiști!

Argeș: Eroii zilei, doi polițiști!

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

O tragedie a fost evitată, noaptea trecută, de polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, care au pătruns într-o casă cuprinsă de incendiu și au salvat două persoane din interior.

În noaptea de 17 spre 18 februarie a.c., în jurul orei 00.00, doi polițiști din cadrul Secției de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăț, care se aflau în serviciul de patrulare, în localitatea Bughea de Sus, au observat că, la acoperișul unei case, izbucnise un incendiu.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

Imediat, au anunțat evenimentul la 112 și au solicitat intervenția echipajelor specializate de pompieri și ambulanță, precum și sprijinul colegilor polițiști.

De asemenea, au verificat imobilul în cauză și au observat că în interior se aflau două persoane. Întrucât, ușa imobilului era încuiată și în flăcări, au spart geamul unei ferestre și au pătruns în locuința în flăcări, de unde au extras două persoane, o femeie și un bărbat, de 80, respectiv 85 de ani, proprietarii locuinței.

Aceștia au fost asistați medical de echipajele medicale, sosite la fața locului, însă nu a fost necesar transportul acestora la spital.

Ulterior echipajele de pompieri au lichidat incendiul, care se extindere și la un imobil învecinat.

“Îi felicităm pe colegii noștri, agent șef Pahonțu Eduard, ajutor șef de post la Postul de Poliție Valea Mare Pravăț și agent principal Simion Sorinel, șef de post la Postul de Poliție Bughea de Sus din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, pentru prezența de spirit de care au dat dovadă.“, transmite Poliția Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90