SMART KIDS 930X122

accident

Argeș: Eroul zilei, un pompier aflat în timpul liber. A sărit să salveze viața unei șoferițe!

Un pompier argeșean aflat în timpul liber a fost primul care a intervenit în cazul accidentului produs în această dimineață, pe raza comunei argeșene Stâlpeni. Subiectul pe larg, AICI – Argeș. Accident GRAV – LIVE! Au apărut imaginile!

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Este vorba despre plutonierul adjutant șef Stoica Elvis. Acesta se deplasa spre Mioveni pentru a-și conducea fiica la simularea evaluării naționale. Alături de el se afla și soția.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Imediat ce a văzut că o mașină s-a izbit de parapet, bărbatul a tras pe dreapta și s-a dus direct să se asigure dacă persoana care se afla la volan a fost rănită. Soția pompierului a fost cea care a anunțat evenimentul la 112.

ISU Argeș transmite:

„Colegul nostru, plutonierul adjutant șef Stoica Elvis, a demonstrat încă odată că pompierii sunt eroi și în timpul liber.

În această dimineață, când se deplasa cu mașina dinspre Câmpulung spre Mioveni, alături de soția și fiica sa care urma să susțină simularea evaluării naționale la clasa a VIII-a, pe un segment de drum pe care se poate circula în paralel pe două benzi, a observat că mașina care se afla în dreptul său, s-a lovit de un parapet. Imediat, a tras pe dreapta și a mers într-un suflet, alături de ocupanții altor două autoturisme, către mașina implicată în eveniment, pentru a verifica dacă persoana care o conducea, avea nevoie de îngrijiri medicale.

Ajuns lângă autoturism, a găsit-o pe conducătoarea acestuia în interior, panicată, iar după ce s-a asigurat că este conștientă și cooperantă, și-a îndrumat soția să anunțe situația la 112, oferind detalii cât mai precise pentru forțele alarmate.

Până când forțele de intervenție au ajuns la fața locului, Elvis a acordat victimei primul ajutor și chiar dacă starea conducătoarei auto nu era gravă, nu a plecat de lângă aceasta, deși era presat de timp.

Abia când colegii săi de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au ajuns la locul solicitării, acesta și-a continuat drumul, însoțindu-și fetița la școală în scopul susținerii examenului.

Felicitări, Elvis! Ești mereu la datorie!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA